Megbízhatóság, tapasztalat

Több mint 15 év tapasztalattal, a magyarországi piac meghatározó, a tűzvédelmet teljes körűen átfogó egyik legjelentősebb piacvezető cégeként az építőipar meghatározó kivitelezői érdekeltségével és a regionális kivitelezői körökkel nagyon jó kapcsolatot ápolunk, megrendelőink közt tudhatjuk a kivitelezők jelentős részét a versenyképes piaci árainknak és megbízhatóságunknak köszönhetően.

referenciák

Tervezés, megtakarítás

EN európai szabvány szerinti tűzvédelmi bevonat kötelező, ez nagy többletterhet jelenthet az acél elemekből megvalósuló épületeknél, azonban ésszerű szerkezet és tűzvédelmi együtt tervezés esetén jelentős költségmetakarítások érhetőek el, melyben a Flamstop szakértői segítséget tud nyújtani.

terv küldése

Acélszerkezet védelem

Új építésű acél, vagy vasbetonszerkezetek tűzvédelmi határérték növelés, építészeti és gépészeti tűzvédelmi kivitelezésen kívül főbb terület az acél bevonattechnika és korrozióvédelmének minőségi, hosszú életű tartósságot jelentő kivitelezése, valamint Könnyűszerkezetes acél tartóvázas csarnoképületek tervezését és kivitelezését is vállaljuk.

visszahívás kérése

Teljes körű kivitelezés

Fő célunk az épületek tűzvédelmi területén és egyéb csarnokmunkálataink során a teljes körű kiszolgálás a kivitelezés és tervezés terén, átfogóan érintve az épületek tűzvédelmi feladatait. Kulcsrakészen a tervezéstől a megvalósulásig, az épület sikeres hatósági átadásáig bezárólag. Hívja kollégánk, aki készséggel áll rendelkezésére!

hívás indítása

Referenciáink

további referenciák

Kapcsolat

Építésvezető:

Durucz Tamás

email +36 30 216 2800

Műszaki menedzser:

Jedzinák Ágnes

email +36 30 812 3144

Előkészítő mérnök:

Németh Dorottya

email +36 30 553 1082

Előkészítő mérnök:

Berkiné Árvai Anita

email +36 30 553 1003

Minden jog fenntartva 2021 Flamstop Kft. | webfejlesztés, kampánykezelés: iDeveloper.hu