Megbízhatóság, tapasztalat

Több mint 10 év tapasztalattal, a magyarországi piac meghatározó, a tűzvédelmet teljes körűen átfogó egyik legjelentősebb piacvezető cégeként az építőipar meghatározó kivitelezői érdekeltségével és a regionális kivitelezői körökkel nagyon jó kapcsolatot ápolunk, megrendelőink közt tudhatjuk a kivitelezők jelentős részét a versenyképes piaci árainknak és megbízhatóságunknak köszönhetően.

referenciák

Tervezés, megtakarítás

EN európai szabvány szerinti tűzvédelmi bevonat kötelező, ez nagy többletterhet jelenthet az acél elemekből megvalósuló épületeknél, azonban ésszerű szerkezet és tűzvédelmi együtt tervezés esetén jelentős költségmetakarítások érhetőek el, melyben a Flamstop szakértői segítséget tud nyújtani.

terv küldése

Acélszerkezet védelem

Új építésű acél, vagy vasbetonszerkezetek tűzvédelmi határérték növelés, építészeti és gépészeti tűzvédelmi kivitelezésen kívül főbb terület az acél bevonattechnika és korrozióvédelmének minőségi, hosszú életű tartósságot jelentő kivitelezése, valamint Könnyűszerkezetes acél tartóvázas csarnoképületek tervezését és kivitelezését is vállaljuk.

visszahívás kérése

Teljes körű kivitelezés

Fő célunk az épületek tűzvédelmi területén és egyéb csarnokmunkálataink során a teljes körű kiszolgálás a kivitelezés és tervezés terén, átfogóan érintve az épületek tűzvédelmi feladatait. Kulcsrakészen a tervezéstől a megvalósulásig, az épület sikeres hatósági átadásáig bezárólag. Hívja kollégánk, aki készséggel áll rendelkezésére!

hívás indítása

Tűzvédelmi projektek éves alakulása /db

A Flamstop Kft., több mint 10 éve áll az építészeti tűzvédelem, valamint csarnoképületek felújítása, bővítése, szigetelésének, bármely felületi festési, mázolási munkáinak a szolgálatában. Folyamatosan bővülő széleskörű referenciákkal rendelkezünk, megpróbáljuk minél teljesebben kielégíteni megrendelőink igényeit. Tűzvédelmi projektjeink számának alakulása az elmúlt évek alatt is bizonyítja stabil hátterünk, partnereink bizalmát.

Referenciáink

további referenciák

Kapcsolat

Ügyvezető igazgató

Hegyi Péter

hegyipeter@flamstop.hu

Ajánlatkérés:

muszaki@flamstop.hu

Műszaki és egyéb kérdések:

flamstop@flamstop.hu

Építésvezető:

Durucz Tamás

durucztamas@flamstop.hu +36 30 216 2800

Műszaki menedzser:

Jedzinák Ágnes

jedzinakagnes@flamstop.hu +36 30 812 3144

Előkészítő mérnök:

Németh Dorottya

nemethdorottya@flamstop.hu +36 30 553 1082

Előkészítő:

Hegyi Benjamin

hegyibenjamin@flamstop.hu

Gazdasági irodavezető:

Fodor Zsuzsanna

fodorzsuzsanna@flamstop.hu +36 30 936 6296

Raktáros

Wátz Barnabás

watzbarnabas@flamstop.hu +36 70 368 7648

Raktáros

Főző Kriszián

fozokrisztian@flamstop.hu +36 70 907 6813

Dunántúli Régió Igazgatósága

Műszaki igazgató:

Antal Tamás

antaltamas@flamstop.hu +36 30 997 9596

Cím:

Inkubátorház-7400. Kaposvár,

Ond vezér utca 1.

Minden jog fenntartva 2021 Flamstop Kft. | webfejlesztés, kampánykezelés: iDeveloper.hu